Annemarieke

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Annemarieke Olff en woon samen met mijn man in Harich. Ik heb drie kinderen, waarvan de oudste twee inmiddels mee in ons bedrijf zitten. In april 2012 heb ik de ORUN instructeursopleiding, fase 4, van de KNHS in Ermelo afgerond. Ook heb ik mijn jurybrevet behaald voor de klasse M in 2017. En kan het dus ook van de andere kant bekijken.

 

Mijn visie: ik hou van eerlijk paardrijden. Dit gebeurt met respect voor het paard waarbij het ontspannen en goed gaande paard erg belangrijk zijn. En net zo belangrijk vind ik dat je weet waarom je een bepaalde oefening doet en ook hoe je die oefening doet. Dus de theorie erachter. Het fijne van deze lessen zou moeten zijn dat je ook thuis zelfstandig en effectief aan het werk kunt gaan.

 

In juni 2019 heb het hoogste niveau behaald, de Grand Prix dressuur, en heb heel veel handvatten om u een stuk verder te helpen met de opleiding van u eigen paard. En wat ik vooral belangrijk vind is dat je met plezier je paard opleid naar het niveau wat jezelf in gedachte hebt.

 

Wilt u een les proberen? Neem dan contact op met 06-126 120 10.

 

 

2020 Waleska 20 jaar (Weltrhum x Donnerhall) Grand Prix dressuur

 

 

2021 Hunk (Jazz x Flemmingh) 9 jaar - Z dressuur

 

 

2021 Ikwist't (Charmeur x Flemmingh) 8 jaar Z dressuur

 

 

 

2021 Lilli (Livaldon x Weltruhm) 6 jaar. Z1 dressuur

 

2021 Matsoe 4 jaar (Dettori x Wynton) L2 dressuur